Kiinteistövälittäjä Espoosta halua kuvan perheestä ja tietoa heidän uskonnolisesta taustasta

by , under Enrique Tessieri

Espoolainen kiinteistönvälittäjä ja perussuomalaisten kuntavaaliehdokas haluaa henkilökohtaista tietoa asiakkailta.

Husein Hamiid on suomen kansalainen ja asunut Suomessa yli 20 vuotta.

Hän lähestyi välittäjää, koska kiinnostui ravintolan ja hotellin vuokraamisesta. Hän sai seuraavan sähköpostiviestin kiinteistövälittäjältä:

Hei! Minkä ikäinen olet? Millainen perhe ja lähisuku sinulla on? Mikä on uskonnollinen taustasi ? Kuinka paljon voisit maksaa vuokraa ravintolasta ja Hotellista yhteensä? Kuinka pitkän vuokrasopimuksen haluaisit? Lähetä minulle kuva perheestäsi! Minä vuonna olette tulleet Suomeen?Vastaa ensin näihin, sitten soitan omistajalle!


Lähde: Facebook

Luitte oikein. Kiinteistönvälittäjä haluaa kuva hänen perheestä, tieto uskonnollisesta taustasta sekä minä vuonna hän tuli Suomeen.

Välittäjä lähetti toinen sähköpostiviesti Hamiidille:

Husein, en voi esitellä sinua myyjälle/vuokranantajalle jos en tiedä sinusta mitään. En ole rasisti ja kaikki asiat joita minä asiakkaista tiedän pysyy minun takanani. Omistaja ei ole vuokraamassa paikkaa ja voisin ehkä auttaa sinua jos voisin kertoa omistajalle jotain perheestäsi. En tarvitse henkilötunnustasi enkä liian henkilökohtaisia tietoja, mutta en voi myöskään antaa sinulle omistajan tietoja koska hän on valtuuttanut minut myymään tämän kohteen. Eli sinä et voi soittaa suoraan omistajalle.Hyvää päivän jatkoa.

Mitä mieltä olette? Onko kiinteistönvälittäjälle oikeus pyytää mm. kuva perheestä ja uskonnollinen taustasta?

Lue artikkeli englannin kielellä tässä