Väkivallan kielellä

by , under Enrique Tessieri

Jotkut eivät ymmärrä kuinka väkivaltaisia ovat maahanmuuttovastustajat ja niitä rasismin yhteiskunnallisia rakenteita joita he palvelevat ja joihin saavat tukea. Jokainen valhe, vääristetty ja liioiteltu tieto on kuin luoti.

Nämä maahanmuuttovastaiset ovat kuitenkin suuria pelkureita. He monesti uhkaavat, solvaavat toisia ei omalla nimellä mutta nimettömänä. He kirjoittavat jopa työantajalle – tietysti nimettömänä – ja haukkuvat sinua siinä toivossa, että saisit potkut työpaikkaistasi.

Vaikka sain ensimmäiset tappouhkaukset toimittajana Suomessa 1990-luvun alussa, koska kirjoitin jutun Apu-lehteen somalialaisista ja afrikkalaisista pakolaisista Mikkelissä, sama meno on vain kiihtynyt tänään.

Siksi uskon, että perussuomalaiset ja erityisesti sen äärioikeisto ja maahanmuuttovastainen siipi ovat suuri vaara ja turvallisuusriski meille, eli maahanmuuttajille ja näkyville vähemmistöille. Perussuomalaiset eivät ole ainoa puolue jossa on rasisteja. Niitä on valitettavasti jokaisessa suomalaisissa puolueessa.

Väkivallan ei tarvitse aina olla fyysistä, koska siitä löytyy myös valtion ja yhteiskunnanrakenteissa.  Se voi tapahtua  ala-asteen koululla kun sinut leimataan avoimesti mamu.

Epätasa-arvoa on väkivalta isolla V:llä erityisesti niin hienossa maassa kuin Suomessa.

Olisi siksi korkea aika tunnistaa ja haasta väkivallan kieli.

Se ei ole mitään “kriittisyyttä,” se on väkivalta.

___________

Nimetön kirje minulle Ylä-Savosta päivitetty 8.11.2010:

Herra Tessieri

Hyvin kylmät terveiset täältä Ylä-Savosta, kirjoittaja on alkuperäinen Suomen kansalainen, joka puolusti tätä maata, jonka sos. turvan varassa ilmeisesti sinäkin nyt nautiskelet. Haavoitun tätä maata puolustaessani talvi ja jatko sodassa itsenäisyytemme puolesta, en teikäläisten muukalaisten puolesta. Emme voi hyväksyä tätä ”luuseri”-laumaa mitä sinäkin edustat ja vielä yrität moittia ja haukkua alkuperäisiä suomalaisia, jotka ovat tämän maan rakentaneet ja verellään lunastaneet. Häpeä hyvä mies tälläistä artikkeliä minkä Savon Sanomat vielä julkaisi.

Kuvankaappaus 2014-2-23 kello 13.14.21

Sain vihaisen kirjeen tämän mielipidejutun takia.

Mene hyvä mies sinne maahan mistä olet tullut, äläkä tule koskaan takaisin. Korjaa sen valtakunnan etuja, jos sinut joku maa haluaa elätäkseen ottaa. Terve menoa vain.

Olen tilannut Savon Sanomia yli 50 vuotta, mutta nyt olen sanonut tilaukseni irti kun häpäisevät tilaajiaan tuommoisilta artikkeleilla sinun ansioistasi. Kirjoitti eräs sotimme veteraani suuren joukon puolesta jotka ovat samaa mieltä tällöisistä luusereista. Emme todella puolustanut tätä maata teikäläisiä varten. Suomi Suomalaisille.!