Thomas Elfgren: perussuomalaiset vastaan Perussuomalaiset

by , under Thomas Elfgren

Thomas Elfgren*

Sota syttyy jos Suomen pitää ottaa lisää elätettäviä elukoita

“… liityn heti perussuomalaisiin kun suomessa ei ole yhtäkään väriviallista. Suomessa tarvisi olla yksi hitleri mielinen ihminen joka saa tuhottua tämän väriviallisten valloittaman kotimaamme olen itse krematorion puolustaja

Joko tapat muslimin tai tulet tapetuksi.

Paskiaiset pysykööt poissa. Ja jotka niitä puolustaa niin poistettava Suomesta.

Race war is coming!!!

The war is coming, and we will do what we have to do!

Sitten kun niskalaukaukset tulee taas muotiin tiedän mistä aloitetaan. Kaivetaanko jo saunan taa kuoppa valmiiksi vihervassareille?

Eilen tuhannet perussuomalaiset yhtyivät osoittamaan tukensa monikulttuurisen ja avoimen Suomen puolesta. Se suuri suomalaisten enemmistö, joka koostuu sivistyneistä, rauhaa rakastavista ja yhteiskunnan monivärisyyttä ja demokratiaa tukevista yksilöistä.

Nuo alussa olevat sitaatit ovat poimintoja PS-puolueen edustajan seinälle kirjoitetuista kommenteista. Perääntymättä tuumaakaan omista unelmistaan, hän vastasi kannattajilleen: The enemy will face painful defeat and the strongest among us arise all in the glory. Samaan hengenvetoon puoluesihteeri riensi vähemmän lyyrisesti edustajansa tueksi: Kukaan ei ole kokoamassa taistelujoukkoja.

Ainoa puolue, joka ei osallistunut mielenosoitukseen oli Perussuomalaiset. Miksi olisivat? Vain kansan pieni vähemmistö tukee impivaaralaista monokulttuuria. Heitäkin pienempi kansanosa unelmoi väkivallasta, niskalaukauksista, maasta karkotuksista, kansallissosialismista, eli natsi-aatteen palauttamisesta ja sen sellaisesta. Eilen ei ollut heidän päivänsä, se päivä ei koskaan tule.

Kaikki tietävät nyt mitä perussuomalaisuus todellisuudessa tarkoittaa, miltä se näyttää ja mistä se unelmoi. Kupla on puhkaistu. Siitä kiitos Perussuomalaisille, heidän edustajalleen ja perussuomalaisille.

*Thomas Elfgren on Keskusrikospoliisin rikosylikomisario. Hän on tullut tunnetuksi psykologisen profiloinnin asiantuntijana, järjestäytyneen rikollisuuden torjuntayksikön päällikkönä sekä sotarikos- ja joukkotuhontatapausten tutkinnanjohtajana.

Alkuperäisen blogikirjoituksen voi lukea tästä.

Tämä blogikirjoitus julkaistiin Migrant Talesissä luvalla.