Thomas Elfgren: Parahin Timo Soini

by , under Thomas Elfgren

Thomas Elfgren

Vilpittömät onnitteluni puolueenne vaalituloksesta. Saavutitte lähes saman kuin edellisissä vaaleissa ja sen myötä teillä on ansaittu paikka hallitusneuvotteluissa.

Saimme ennen vaaleja esimakua yhteiskuntamallista, jossa tuomiot jaetaan turuilla ja toreilla ja rautakangeilla varustetut katupartiot ryhtymässä niiden täytäntöönpanoon. Sitä kutsutaan anarkismiksi – eräänlainen vastakohta demokratialle.

Näyttökuva 2015-4-23 kello 10.33.08

Eräs kansanedustajanne kirjoittaa tuoreessa blogissaan on saatava aikaan kansallismielinen vallankumous.

Heti vaalien jälkeen ja näin hallitusneuvottelujen kynnyksellä tällainen vaatimus herättää kysymyksen, eikö perussuomalaisille riitäkään ihan tavallinen suomalainen demokratia?

Moiset puheet kyseenalaistavat kansalaisten subjektiivista turvallisuudentunnetta. Meillä, jotka emme äänestäneet esimerkiksi teidän puoluetta on lupa odottaa, että erimieliset viisaat päät lyödään äänestystuloksen hengessä yhteen.

Nyt viimeistään on aika tullut osoittaa kansaa yhdistävää arvojohtamista ja valtiomiestaitoa.

*Thomas Elfgren on Keskusrikospoliisin rikosylikomisario. Hän on tullut tunnetuksi psykologisen profiloinnin asiantuntijana, järjestäytyneen rikollisuuden torjuntayksikön päällikkönä sekä sotarikos- ja joukkotuhontatapausten tutkinnanjohtajana.

Alkuperäisen blogikirjoituksen voi lukea tästä.

Tämä blogikirjoitus julkaistiin Migrant Talesissä luvalla.