Terveisiä Scriptablogista 12 syyskuuta 2008

by , under Enrique

Yksi monista tuhansista Migrant Tales:ia vastaan kohdistetuista viesteistä, jonka muistan hyvin oli hyökkäys Jussi Halla-ahon Scriptablogista. Alla olevaa viestiä en unohda koskaan. Noin neljän tunnin sisällä, Migrant Talesin blogiin hyökättiin. Hyökkäys torjuttiin ja tänään olemme yksi luetuimpia anti-rasistisia blogeja Suomessa.

Nimi :Old No. 7Mitä teen :Kommentoin    Viesti :Mikäs mies tuo Enriikke Tessieeri on olevinaan? En oikein tykästynyt miehen teksteihin, tuntui vähän siltä että näppäimistöön kajotessaan Enriquella on alkanut pyryttää pahemman kerran.

Eipä sillä, varmasti Suomessa on syrjintää, ryssävihaa, sovinismia ynnämuuta, mutta mitä sitten? Eikö niitä voitaisi jo laskea suomalaiseen kulttuuriin, on niistä niin kauan valitettu. Ja kun ne olisivat virallisesti meidän kulttuuriamme, voisimme vedota silmät vetistäen tiedostaviin tahoihin että meidän kulttuuriamme on suojeltava maahanmuuttajien vastaavalta. Se luultavasti toimisi….Ai ei? Ainiin, unohdin ihan: Ennenkö voimme aloittaa kitisemisen, täytyy joka iikan käydä pyörimässä avotakassa tai hiilikellarissa. Jos ei sellaista ole lähellä, joku voi tulla hakemaan kauan paikallaan maanneen kahden euron kolikon sänkyni alta, ajanee saman asian.

Josta tulikin mieleeni että voisinkin siivota talouteni, tämä alkaa näyttää afgaanin majalta. Jatkakaa.     

12. syyskuuta 2008 16:53:35