Tampereen perussuomalaisten puheenjohtaja on islamivastainen

by , under äärioikeisto, Anna María Gutiérrez Sorainen, Rasismi

Terhi Kiemunki, jonka vastaan on nostettu syytteet kiihottamisesta kansanryhmää vastaan nousi  viikonloppuna Tampereen perussuomalaisten johtoon yksimielisesti.

“Syyttäjän mukaan Kiemungin blogikirjoituksessa paneteltiin ja solvattiin islaminuskoisia. “

Nyt tuli selväksi Tampereen perussuomalaisten ajattelu. He antavat tukensa Kiemungin kaltaisille “ajattelijoille”. Samalla kun perussuomalaisten pamput kiemurtelevat tuoleissa kun heiltä kysytään miksi antavat tilaa rasisteille ja rasismille. Toimittajat eivät enää edes kysy, koska ilmeisesti rasismista on tullut normi tai kuten Jan Vapaavuori sanoi Uuden Suomen jutun mukaan, Suomi “puolipersuistui”.  “Suomessa media ja muut puolueet flirttailevat iloisesti perussuomalaisten kanssa, ja ikään kuin pyrkivät tekemään siitä tavanomaista puoluetta siinä missä muutkin. Tämä on poliittiselle kulttuurille turmiollista, Vapaavuori sanoi.”

Kiemunki työskentelee yhä yhden perussuomalaisen kansanedustajan avustajana. Mitä se kertoo Suomen eduskunnasta? Mitä sanovat Jan Vapaavuoren puoluekaverit hallituksesta ja Keskustalaiset ministerit ja kansanedustajat? Hallituspuolueet tekevät niin mielellään yhteistyötä Terhi Kiemungin kaltaisten suomalaisten kanssa.

Puolueiden “puolipersuistuiminen” ei kerro paljoakaan kaikista suomalaisista ja se näkyy ehkä puolueiden kannatuksessa tai/ja poliittisissa loikissa. http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/T%C3%A4m%C3%A4n-vaalikauden-poliittiset-loikat-ovat-hy%C3%B6dytt%C3%A4neet-eniten-keskustaa/864184?pwbi=6994b542cc933650bc64f94176a449deSavon Sanomien mukaan kaikista puolueista perussuomalaiset ovat eniten menettäneet valtuutettuja. Perussuomalaisten valtuustopaikkojen määrä on vähentynyt kuntavaalien jälkeen 70:llä. Lähtijöitä on ollut ainakin 86 ja tulijoita ainakin 16.

Toive toisenlaisesta Suomesta kuin Kiemungin Suomi elää vahvasti monissa suomalaisissa.  Media voisi puhua perussuomalaisista oikeilla termeillä: äärioikeistoystäväälisenä- ja jopa rasismimyönteisenä puolueena.

Kirjoitus on ilmestynyt Uuden Suomen Puheenvuoron palveluksessa. Samassa paikassa, jossa ilmestyi kuvassa oleva kirjoitus Terhi Kiemungin pääsiäisnoitien kommenteista.

kiemu