Susannah: Kaksien kärryjen politiikkaa taas.

by , under Susannah

Olen ollut kiireinen, anteeksi, kiitos ja nyt tulee: Katsoin eilen ma 30.1.2017 A-studiota sieltä ykköseltä uutisten jälkeen.

Ritva Elomaa (Kike) selitti, miten maahanmuuttolinjaukset ovat ehtaa perussuomalaista osaamista. Ja siitä vastuussa on itse Jussi Halla-aho yhdessä hallituksen alkutaipaleen perussuomalaisten ministerien kanssa. Ja se näkyy.

Katso A-studio tästä.

Maita on julisteltu turvallisiksi vailla mitään faktalistapohjaa , ja Migrin pitää toteuttaa tätä järjettömyyttä, ilmeisen poliittisen ohjauksen takia. Hallinto-oikeus on usein ollut ihan toisella kannalla karkotuksista, koska sillä tuntuu olevan eri maatiedot tai ainakin se osaa soveltaa niitä oikean suuntaisesti.

Ja jotta tämä kattaus olisi täydellinen, Soini, Orpo ja presidentti Niinistö kuorossa kertovat, miten Trumpin toimia ei voi hyväksyä, miten ihmiset on otettava yksilöinä vastaan. Silti, perussuomalaisten hahmotelma maatiedoista Mirgillekin tuottaa varsin trumpimaisen lopputuloksen. Siis ikäänkuin toiseen suuntaan.

Siellä USA:ssa ei milloin mikäkin ihmisryhmä pääse maan sisälle, täältä heitetään kansallisuuden perusteella ihmisiä hyvinkin vaarallisiin olosuhteisiin. Ei ole tavatonta, että joku palautettu kuolee siellä ”kotimaassaan”, kun Suomen trumpistit ovat tehneet työnsä osaamallaan tavalla.

Nyt täytyy sanoa, että vähemmästäkin menee aivo solmuun , mutta on se kai kaikkien hyvä tietää, mitä tässä maassa tapahtuu tuolla sektorilla. Susannah ei ole millään tasolla tyytyväinen tilanteeseen. Susannah on huomannut, että jotkut ryhmät ovat jo lähestyneet oikeuskansleria huolillaan juuri tästä asiasta, ja toivottaa kanteille parasta jatkoa.

Pitää todeta, että kaksi muuta hallituspuoluetta ovat hyvin sydämettömiä ja täysin kädettömiä, kun tuomittu ihmiskriitikko alkoi tehdä myyräntyötään. Mitä se tällainen peli on olevinaan?