Reija Härkönen: Tehdäänpä perussuomalaiseen malliin tilastoista totta

by , under All categories

Reijä Härkönen 

Hyvinkäällä oli vuodenvaihteessa asukkaita 46413, naapurikaupungissa Riihimäellä 29384. Vuosina 2013 – 2014 Riihimäellä sattui suojatieonnettomuuksia 13. Yksi niistä johti jalankulkijan kuolemaan. Samana ajanjaksona Hyvinkäällä sattui suojateillä myös 13 onnettomuutta, kuolonuhreja ei ollut.

Näyttökuva 2015-1-22 kello 22.31.10

Mikä niitä hämäläisiä oikein vaivaa? Jos lasketaan suojatieonnettomuuksien määrä 1000 asukasta kohti, niin Riihimäellä autolla suojatietä ylittävien jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden päälle ajavien suhdeluku on 0,44, kun se Hyvinkäällä, uusmaalaisten kaupungissa, on vain 0,28. Siis Riihimäellä 57 % suurempi! Kaiken lisäksi riihimäkeläiset tappavat autolla suojateillä 100 % enemmän, kuin hyvinkääläiset.

Onko hämäläisillä geeneissä halu hurjastella autolla lähimmäisistä välittämättä? Vai johtuuko se suuremmasta alkoholin käytöstä? Monet hyvinkääläiset ovat sitä mieltä, että Riihimäellä on selvästi enemmän alkoholisteja ja onhan siitä tilastojakin, rattijuopumuksiakin siellä on aina ollut enemmän. Mistä johtuu, että hämäläiset eivät ole yhtä hyvin kuin uusmaalaiset sopeutuneet suomalaiseen kulttuuriin ja oppineet noudattamaan Suomen lakeja? Pitäisikö riihimäkeläisillä allekirjoituttaa sellainen paperi, jossa sitoutuvat niitä noudattamaan?

Olisiko hallituksen ja eduskunnan mietittävä keinoja, kuinka voidaan paremmin kotouttaa hämäläiset? Vai olisiko jo vihdoin aika tehdä ratkaisuja, joilla olisi jotakin tehoa. Miksi ei voitaisi laatia lakeja, että hämäläiset, jotka rikkovat lakia, karkotetaan maasta? Näin voitaisiin estää suuri määrä suojatieonnettomuuksia ja kuolemia ja päihdehoidon kulut vähenisivät.

Ja ennen kaikkea – eivätkö perussuomalaiset nuoret voisi järjestää pilapiirroskilpailun, jossa aiheena olisivat riihimäkeläiset?

Tällä samalla logiikalla arvioivat perussuomalaiset ja eräät kokoomuslaiset ”poliitikot” maahanmuuttajien rikollisuutta. Etenkin raiskausrikokset ovat sellaisia, joilla on mukava nostattaa tunteita ja kerätä poliittisia irtopisteistä: ulos maasta, jos somali raiskaa, muukalaiset eivät sopeudu Suomen KULTTUURIIN.

Kerrottakoon esimerkkinä vielä yksi todellinen luku vuoden 2013 tilastoista: oikeudessa rangaistukseen tuomittiin raiskauksesta, törkeästä raiskauksesta tai sukupuoliyhteyteen pakottamisesta kaikkiaan 130 Suomessa vakituisesti asuvaa henkilöä. Näistä kaksi (2) oli maassa vakituisesti asuvia Somalian kansalaisia.

Itse olen sitä mieltä, että sekä hämäläiset että somalialaiset voivat jäädä maahan ja voimme kaikki asustaa täällä maatamme rakentaen ja toisiamme – myös naapurikaupungin väkeä – rakastaen. Rikolliset noin yleensä ottaen parantakoot tapansa, autoilijat kunnioittakoot suojateitä ja persut ja muut kiipijät alkakoot tehdä kunniallista politiikkaa.

Alkuperäisen blogikirjoituksen voi lukea tästä.

Tämä blogikirjoitus julkaistiin Migrant Talesissä luvalla.

Leave a Reply