Reija Härkönen: Luolamiehet eivät ole hyviä diplomaatteja

by , under Reija Härkönen

 Reija Härkönen

Suomi syksyllä 2015: mies ajaa autollaan vastaanottokeskuksen pihaan partioimaan. Autossa hänellä on pistooli ja konekivääri. Poliisi lausuu ja päivälehti kirjoittaa: ”Hän ei aiheuttanut vaaraa kenellekään.”

Vain vähän tätä ennen kotkalainen kunnallispoliitikko on julkaissut nettisivuillaan kuvan konetuliaseista ja kehotuksen tervehtiä maahan saapuvia ihmisiä perinteiseen suomalaiseen tapaan. Kunnallispoliitikon puolueen paikallisosaston hallituksen jäsenen puolustus on: ”Eihän siinä mitään pahaa ollut, mies oli vain euforisessa tilassa, koska vainajien muistelupäivä lähestyi”.

Näyttökuva 2015-11-7 kello 12.48.30

Viikkoja, kuukausia ja vuosia tätä ennen suomalaiset kansaedustajat ovat nettisivuillaan kiihottaneet kansaa vihaan maahan muuttavia afrikkalais- ja arabitaustaisia ihmisiä vastaan.

Tätä kirjoittaessanikin suomalaisen eurokansanedustajan nettisivuston etusivulla lukee: ”Lähi-idästä ja Afrikasta tuleva porukka ei integroidu eikä kotoudu ja syynä islam. Jos tänne tulisi porukkaa esim kauko – idästä niin tilanne olisikin aivan toinen. He kotoutuu ja integroituu yhteiskuntaan ja tekee töitä. Suomi ei tarvitse lisää somaleja eikä irakilaisia etc vetelehtijöitä elämään sossupummeina.”

Tuollaista toimintaa Suomen hallitus ja todella monet kansanedustajat pitävät luontevana dialogina ja paineiden purkamisena. Toimintaa vastustavat pyritään vaientamaan vihjailuilla vasemmistolaiseen ääriryhmään kuulumisesta. Vähemmistöryhmien peloilla ja hädällä ei niin ole väliä, kunhan omat saavat toteuttaa sanan- ja vihanvapauttaan. Vähemmistö käyttäytyköön. Vaikeisiin aikoihin ja kovien talouspäätösten alle peitellään suoranainen rasismi ja syrjintä.

On ollut sellainenkin aika, kun vastaava toiminta on ollut johdantoa kansanmurhaan.

Poliitikot käyttävät pelkoja voimavarana ja apuna suosion ja äänten keruuseen. Jotkut tuntuisivat olevan ihan vilpittömästi peloissaan. Peloissaan siitä, että on olemassa ihmisiä, jotka ovat vähän erinäköisiä ja toisen tapaisia. Niin peloissaan, että kansanedustajat sallivat sivuillaan päivittäiset ilmoitukset murhatarpeista.

Väitetäänpä niinkin, että tällainen pelko on ihan normaalia ja kuuluu ihmisen biologiaan.

Ei kuulu.

Tuollainen saattoi olla normaalia vielä silloin, kun ei vielä tiedetty juuri mitään maailmasta oman kotiluolan ulkopuolella.

Tämän päivän maailmassa ei pitäisi enää olla mitään syytä puhua meille saapuvista, minkä tahansa toisen maan kansalaisista taatelintallaajina, sopeutumattomina villeinä ja barbaarimaisina raiskaajina.

Hallitsematonta pelkoa kokevat ihmiset ja heidän pelkoansa omaksi edukseen käyttävät ihmiset lienevät siis itse biologisesti luolamiehen tasolla.

Luolamiesten ei pitäisi antaa päättää maamme tulevaisuudesta, sillä luolamiehellä on käytettävissään ainoastaan luolamiehen keinot.

Alkuperäisen blogikirjoituksen voi lukea tästä.

Tämä blogikirjoitus julkaistiin Migrant Talesissä luvalla.

 

 1. PS voter

  Tässä taas nähdään kuinka hölmöä ja haitallista on se, että uutisoinneista nykyään niin tyypillisesti sensuroidaan epäiltyjen tekijöiden etninen ja uskonnollinen tausta yms olennaiset taustatiedot pois, ainakin jos kyse ei ole kantasuomalaisesta henkilöstä. Se johtaa sitten siihen, niin kuin tässä Reijan kirjoituksessa tai niin monta kertaa aikaisemminkin Migrant Talesissa, että tietojen sijaan kirjoitetaan omien ennakkoluulojen pohjalta syytöksiä aivan vääriä tahoja kohtaan, eivätkä äänestäjät pysty vaaleissa tekemään rationaalisia valintoja, koska heiltä on pimitetty olennaiset tiedot yhteiskunnallisesta muutoksesta ja propagandistisesti muutenkin kaikin tavoin koettu värittää faktoja tietyn maailmankuvan mukaiseksi, eikä raportoitu mahdollisimman objektiivisesti faktoja.

  Uutisessa on julkaistu takaapäin otettu kuva epäillystä henkilöstä. Kuvan perusteella ei voi varmuudella sanoa, että henkilö ei olisi etnisesti suomalainen, mutta ihonväri, hiukset ja hiustyyli eivät kuitenkaan vaikuta kovin tyypilliseltä suomalaiselle. Internetissä liikkuvien tietojen perusteella, joita ei ole vielä täydellisesti vahvistettu, epäillyn nimi on myös ns. musliminimi, eikä suomalainen nimi. En nyt kuitenkin mahdollisesti syyttömien suojelemiseksi ala tässä mainitsemaan tällaisia vahvistamattomia nimitietoja henkilöstä, jota ei ole ainakaan vielä tuomittu rikoksesta.

  Korostettakoon nyt kuitenkin tässä vielä sitä, että toistaiseksi kyse on vasta epäilyistä. Voihan hyvinkin olla esimerkiksi niin, että pelkkää ampuma-aserikosta paljon vakavammat epäilyt törkeästä henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta osoittautuvat vääriksi. Sinällään pidän kyllä pelottavana, että kadulla liikkuu näemmä henkilöitä, joilla on laittomasti mm. konepistooli (ei siis konekivääri, niin kuin virheellisesti joissain paikoissa on sanottu) mukana, etenkin jos niitä on vielä tarkoitus käyttääkin.

  • Reija Härkönen

   Vai vääriä luolamiehiä vastaan kirjoitetaan syytöksiä. 😀 😀 😀 Ota hyvä mies pääsi pois rotutietoisuuden haisevasta säkistä ja katso asioita asioina. Kirjoituksessa käsitellään luolamiesmäistä käytöstä, vastaanottokeskuksia kohtaan tehtyjä hyökkäyksiä, jatkuvaa kiihottamista kansanryhmää vastaan ja rasismia. Mitä ihmeen tekemistä tässä on pyssymiehen etnisyydellä? Eikö sinulla ja kaltaisillasi tosiaankaan ole mitään kykyä nähdä asioissa mitään muuta kuin rotu ja ihonväri? Huomaatko, että toimintasi on juuri sitä samaa äärimölöä luolamiehen toimintaa?

  • PS voter

   Breaking news: According to latest Internet rumors, the suspected person has a Finnish name which conflict the previous rumors which have a Muslim name and with some supporting information.

  • PS voter

   Myös MV-lehti näyttää nyt raportoivan epäillyn suomalaisesta nimestä. Tosin MV-lehden mielestä asiassa on varsin epäilyttävää se, että miksi tästä tapauksesta ei ole nostettu samanlaista kohu-uutisointia kuin KKK-naamiaisasuun pukeutuneesta henkilöstä, vaikka sarjatuliaseiden kanssa tapahtuva rikollisuus onkin paljon vakavampi asia, kuin joku naamiaisasu mielenosoittajalla. Minustakin tämä on varsin outoa.

  • PS voter

   Uutena havaintona on myös se, että sosiaalisessa mediassa tällä epäillyllä tuntuu olevan kontakteina maahanmuuttaja- ja/tai muslimitaustaisia henkilöitä. Tämä puhuu jossain määrin vastaan sitä, että kyseessä olisi rasismiin taipuvainen henkilö.

  • intternetnetsi

   Hänellä on myös ei suomalaiseksi hyväksyttävä etunimi, t Enrique joka tuon sanoi toisen tapauksen yhteydessä. John ole hyväksyttävä niin Jonas ei ole myöskään.

  • PS voter

   Osa näistä musliminimisistä henkilöistä sosiaalisessa mediassa on mahdollisesti perheenjäseniä mm. yhteisen suomalaisen sukunimen takia. Jotain kytköksiä ulkomaillekin tuntuu olevan.

 2. PS voter

  It seems that both the previous rumor with a Muslim name and the new rumor with a Finnish name seem to fit the previous news information about recently established car repair shop by the suspected person.