Rehellisyyden ja oikeudenmukaisuuden nimessä

by , under All categories, Ana María Gutiérrez Sorainen, Kiihotus kansanryhmää vastaan

Perussuomalaisten toiminnan perustana ovat rehellisyys, oikeudenmukaisuus, inhimillisyys, tasa-arvo, työn ja yrittämisen kunnioittaminen sekä henkinen kasvu.” Näin perussuomalaiset kertovat heidän arvomaailmastaan. Tänään on vaikea uskoa, että perussuomalaiset ovat rehellisiä. Teuvo Hakkaraisen avustaja Antti Kauronen kertoi oikeudessa, ettei Hakkarainen halua puhua ja, että hän pyysi, että syyte hylätään.

”Kaurosen mukaan Hakkarainen ei ole menetellyt tahallisesti eikä ole halunnut rikkoa lakia. Hakkarainen ei ole edes tiennyt tällaisen lain olemassaolosta päivitystä kirjoittaessaan, puolustus sanoi, ja jos olisi, ei olisi kirjoittanut. Puolustuksen mukaan Hakkarainen sai tietää laista vasta myöhemmin.”

Alusta lähtien en ole uskonut tuohon väitteeseen, ettei Hakkarainen olisi tiennyt kiihottamisen kieltävästä laista. Kuten Jussi Korhonen kirjoittaa Seura –lehdessä: ”Hakkarainen ja joukko muita perussuomalaisia allekirjoitti vuonna 2013 tuolloin kansanedustajana toimineen Jussi Halla-ahon ensimmäisenä allekirjoittaman lakialoitteen, jolla lakia pyrittiin rukkaamaan. ”

Hakkarainen itse oli kirjoittanut maaliskuussa 2014 blogissaan laista ja vastustanut sitä. Hakkarainen: ”Omia kansalaisia kyllä tuomitaan vihapuheista hyvinkin herkästi ihan oikeuslaitoksia myöten.” Miten Hakkarainen voi vastustaa sellaista mistä hän ei tiedä mitään?  Hakkarainen jäi nyt kiinni lain rikkomisesta, mutta myös valehtelusta.

Kansanedustaja Hakkarainen on saanut tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. 20 päiväsakkoa merkitsee Hakkaraiselle 1160 euroa. Mitä nyt tehdään perussuomalaisten rehellisyydelle? Kuka vielä uskoo siihen?

Tänään myös entinen perussuomalainen varavaltuutettu Olli Sademies istui tuomioistuimen edessä ja syyte oli sama kuin Hakkaraisen. Sademiehestä ei enempää, koska hänen suhteen perussuomalaiset toimivat oikein. Saa nähdä ovatko kaikki perussuomalaiset samalla viivalla.
Perussuomalaisten kotisivulla sanotaan myös, että oikeudenmukaisuus kuuluu heidän arvomaailmaan!
Lähteet:

Arvomaailmamme

http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005032239.html?utm_medium=social&amp%3Butm_content=www.hs.fi&amp%3Bshare=e22d0d0c8b3ee0f6e2a23e89a17af012&utm_source=facebook&utm_campaign=facebook-share

Hakkarainen ei muka tiennyt laista, jonka muuttamista itse vaati


http://teuvohakkarainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/162489-milloin-hulluuden-mitta-tulee-tayteen