Rasismi voi johtaa itsemurhaan!

by , under Josue Tumayine

Rasismi ei vain ole ihonvärin erottelua. Rasismi on minulle turhanpäiväistä syrjintää. Syrjiä jotakuta sellaisen asian takia, mihin kukaan ei voinut vaikuttaa. Syrjintä joka voi johtaa itsemurhaan!

Se kun jotakuta kiusataan vain, koska hän on musta. Kun joku ei saa töitä vain ja ainoastaan, koska hän on musta. Kun on vaikea saada asuntoa vain ja ainoastaan, koska hän on musta. Sellainen syrjintä voi johtaa masennukseen tai jopa itsemurhaan. 

Josue Tumayine

 Mustia tapetaan vain ja ainoastaan, koska he ovat mustia! Miksi?! Kukaan ei syntynyt ja päättänyt “oh haluanpa olla musta”. Joten miksi, miksi tuomitset minut sellaisesta, josta en voinut päättää? Minä en ole tehnyt sinulle mitään, en edes tunne sinua etkä sinäkään minua.

Okei joo mustat tekevät rikoksia, Mutta eivätkö muka valkoiset? Kun yksi musta tekee rikosta niin sen on hän, joka sen teki, ei kaikki mustat. Kuten sanotte “kun yksi valkoinen tekee rikoksen, niin sen on yksilöllinen teko. Ei kaikkien valkoisten tarvii siitä kärsiä”. Sama pätee mustiin!