Puheenjohtaja Jussi Halla-ahon kauheimmat sitaatit: “Mestari” ei runkkaa eikä syö hatullisen paskaa

by , under Enrique Tessieri

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on luonut poliittinen ura solvamalla helppoja maaleja kuten Muslimeja ja muita vähemmistöjä. Hän ei ole vielä sanoutunut irti vanhoista ja loukkaavista kirjoituksista, vaikka myönsi viime vuonna, että osa (emme tiedä mitkä) ovat “tyhmiä ja harkitsemattomia.”

Vaikka Halla-aho käyttää eri ilmaisuja tänään kun puhuu maahanmuutosta ja islamista, hänen kannanotot ja maailmankuva on yhtä rasistista kun ennen.

“Koska suurin osaa hänen vanhoista kirejoituksista ei enää löydy netistä, se paljastaa hänen pelkurimaisuuden. Tämä ei yllättää ja se on ymmärrettävä, koska Halla-aho on opportunisti.”

Halla-ahon kannanotot ovat täynnä salakoodeja. Yksi niistä on pyrkimys lopettaa kokonaan humanitäärinen maahanmuutto. Vaikka hän ei kertoo enempään, tämä oikeasti tarkoittaa, että Suomi vetäytyisi kokona kansainvälisistä pakolais- ja ihmisoikeus sopimuksista.

Seuraavat twiitit alhalla ovat esimerkkeja minkälainen politiik hän on. Ne puhuvat runkkaamisesta, paskan syomistä ja Trumpin diggamisesta.

Jussi Halla-ahon kauheimmat sitaatit 2003-2020:

AFROFOBIA

“Valkoiset maksavat kalliisti mustien rikollisuudesta ja työttömyydestä, niin menetetyn turvallisuuden, valtavien sosiaalisten tulonsiirtojen kuin kaikenlaisten suvaitsevaisuusohjelmien muodossa, joilla pyritään vakuuttamaan niin valkoiset kuin mustat siitä, että valkoiset ovat jollain mystisellä tavalla syyllisiä mustien ahdinkoon.” (8.4.2005 Scriptassa)

CHRISTCHURCH JA IHMISOIKEUDET

”Merkillepantavaa: lehtien mukaan on tapahtunut terrori-isku [maaliskuussa Christchurch Uudessa Seelannissa], joka ei ole yksittäistapaus eikä liity mielenterveyteen tai syrjäytymiseen. Myös yhteyksiä ja kytköksiä löytyy maailman toiselle puolelle asti.” (15.3.2019 Twitterissa)

“Aiemmin ihmisoikeuksilla on tarkoitettu ihmisen oikeutta toteuttaa itseään ja elää omalla tavallaan, ilman että siihen puututaan ilman perustavaa laatua olevia syitä. Sittemmin ihmisoikeuksilla on ruvettu lähinnä tarkoittamaan jonkun ihmisryhmän oikeutta jonkun toisen ihmisryhmän rahoihin.” (20.5.2011 Helsingin Sanomissa, jossa vuoden 2001 tekstiään hän kertoo vihaavansa ihmisoikeuksia).

ETNISTÄ PROFILOINTIA

Ennakoivat turvallisuustoimenpiteet terrorismin ehkäisyssä henkilö- ja ajoneuvotarkastusten, salakuuntelun, kotietsintöjen ja pidätysten muodossa olisikin näin syytä kohdistaa etenkin niihin ihmisiin, joiden etninen alkuperä on Lähi-Idässä, Pohjois-Afrikassa tai Keski-Aasiassa. (11.5.2016 Suomen Uutisissa)

HOLOKAUSTI

“Holokaustin takautuva vastustaminen on tietysti kivempaa ja helpompaa kuin mihinkään käynnissä olevaan puuttuminen. Saksalaisia on kiva syytellä, koska cosi fan tutti. Armenialaiset eivät kiinnosta ketään, koska armenialaiset eivät omista Hollywoodia ja Yhdysvaltain mediaa.” (28.1.2004 Scriptassa)

HOMOFOBIA

”Tehtaanpuiston homon kanssa mietin hetken, että jospa hakisin yläkerrasta pyssyn ja ampuisin päähän. Olisiko siitä seuraava hekuma niin suuri, että se ylittäisi vankilareissusta seuraavan harmituksen? Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino.” (17.10.2003 Scriptassa katuhäirintää käsittelevässä kirjoituksessaan jouduttuaan itse seksuaalisen häirinnän uhriksi)

ISLAM

”Vastustan kaikkea sellaista maahanmuuttoa, jonka vaikutus vastaanottavalle yhteiskunnalle ja siinä asuville ihmisille on kielteinen. Islamilaista maahanmuuttoa vastustan erityisesti, koska islam, sellaisena kuin se todellisessa elämässä (ei siis Jaakko Hämeen-Anttilan teorioissa) eksistoi, on paitsi taantumuksellinen uskonto myös sotaisa poliittinen ideologia.” (23.10.2006 Scriptassa)

“Kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta tämä ei ole Euroopan kannalta oleellista. Euroopan kannalta oleellista on, että kaikki terroristit ovat muslimeja.” (21.9.2006 Scriptassa)

“Olen toistuvasti tuonut esille, että mielestäni islam on tuhoisa, vaarallinen ja erityisesti primitiivinen uskonto ja kulttuurikompleksi.” (Scriptassa 19.5.2005)

MAAHANMUUTTO JA TURVANPAIKKAHAKIJAT

Teen tätä vain, koska haluan olla mukana muuttamassa suomalaisen maahanmuuttopolitiikan ajattelu- ja toimintatapoja.” (13.4.2019 Iltalehdessä)

“Koko turvapaikkaprosessi pitäisi keskittää sellaiseen paikkaan, josta nämä ihmiset eivät pääse uhkaamaan suomalaisten turvallisuutta varsinkaan kielteisen päätöksen jälkeen.” (7.12.2018 MTV:ssa)

Me haluamme lopettaa humanitäärisen maahanmuuton kokonaan.” (11.8.2018 Helsingin Sanomissa)

Vaikkapa Suomelle kuuluvat saaret sopisivat hyvin tähän tarkoitukseen [palautuskeskus sijoitetaan saareen, ettei pääse pois].” (22.8.2017 Ylellä)

“Somalit ovat perineet suomalaisessa tajunnassa sen position, joka vuosisatojen ajan kuului romaneille. On vaikea nimetä röyhkeämpää, kiittämättömämpää, vaateliaampaa, aggressiivisempaa ja kaikkinaisesta itsekriittisyydestä vapaampaa vähemmistöä kuin somalit. Kaikista muista, haasteellisistakin, ryhmistä nousee niitä, jotka kehottavat omiaan lopettamaan rasismiruikutuksen ja katsomaan peiliin. Vaan ei somaleista.” (10.1.2007 Scriptassa)

“Todellinen vikapää ei ole afro, joka toteuttaa itseään juuri niin kauan ja paljon kuin koneisto antaa hänen toteuttaa. Todellinen syyllinen, ja legitiimi vihan kohde, on se utopiassa elävä poliittinen eliitti, jolle n-sana [poistettu oikea sana] on hoivattava reppana ja kiva halinalle ja joka vähät välittää yhteiskuntarauhasta.” (30.9.2005 Scriptassa)

NAISVIHA

”Kollektiivisessa närkästyksessäni huomaan välillä, että minun on vaikea tuntea aitoa sympatiaa näiden rikosten uhreja kohtaan. Tunnen houkutusta ajatella, että naiset saavat sitä, mitä pyytävät. Yritän kuitenkin olla ajattelematta näin. Koska kaikki naiset eivät ole sellaisia kuin Virtanen, Biaudet ja Filatov. Raiskaukset tulevat joka tapauksessa lisääntymään. Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan.” (20.12.2006 Scriptassa).

SOSIAALITURVA

 “Vertasin Rinteen puheita nigerialaiskirjeisiin. Kaikki tietävät, että sosiaalidemokraatit ei vaalien jälkeen nosta eläkkeitä.” (19.5.2018 Ylellä)

“Yhteiskunnalla on perustehtävät, kuten turvata kansalaistensa ulkoinen ja sisäinen turvallisuus. Sen lisäksi on luksustoimintoja, kuten työttömyysturva ja sosiaaliturva. Sitten on sellaisia tehtäviä, jotka minun mielestäni eivät lainkaan kuulu valtion ja veronmaksajien toimialueeseen, kuten esimerkiksi rahan siirto Etelä-Eurooppaan tai vielä kauemmaksi maailmaan.” (13.3.2017 Iltalehdessä)

UNKARI JA SOTILASJUNTTA

”…asiallisesti ottaen, mediasta saamieni tietojen perusteella, mitään vallankaappausta ei Unkarissa ole tapahtunut…Unkarin todellinen synti ei ole demokratiavaje, sananvapausvaje tai oikeusvaltiovaje vaan kansallismielisyys ja konservatiivisuus.” (1.4.2020 Kansan Uutisessa)

“Juuri nyt Kreikkaan tarvittaisiin sotilasjuntta, jonka ei tarvitsisi välittää suosiostaan, ja joka voisi panna lakkoilijat ja mellakoijat kuriin panssarivaunuilla.” (14.9.2011 Savon Sanomassa)

VIHAPUHEETTA

“Mielivaltisena sensuurina” Halla-aho pitää lakia kansanrynään vastaan kiihottamisesta. (7.11.2019 Ilta-Sanomissa)

“Täytyy ryhtyä tykittämään tuota [oikeusministeri Tuija] Braxin [vihr.] ennakkosensuurijuttua myös ulkomaisiin blogeihin ja tiedotusvälineisiin. Gates of Vienna on ehkä hyvä paikka aloittaa.” (2008 Uudessa Suomessa)

Katso myös: