Perussuomalaisten maahanmuutto vaalistrategia toimii samalla periattella kun koulukiusaaja

by , under Enrique Tessieri

Mitäs voisit sanoa puolueesta joka kalastelee ääniä kiivaasti mustamaalamalla maahanmuuttajia? Ilmaisjakelu lehti Helsingin Uutiset kirjoittaa, että perussuomalaisten ajatuspaja Suomen perusta selvittää kuinka paljon maksaa maahanmuutto Suomelle ja “työmies” Matti Putkonen paljastaa torstaina uutisen. 

Lehden mukaan uutinen on niin iso, että saattaa syntyä perussuomalaisille kauan kaipaama “Jytky 2,” tai sitten ei.

Suomessa, ja erityisesti perussuomalaisissa, todistaa, että on paljon pahoinvointia ja raukkamaisuutta. Mitä se kertoo perussuomalaisista jos he jatkuvasti hyökkäävät kaikista heikointa ja haavoittuvaisinta ryhmää, eli pakolaiset ja maahanmuuttajat vastaan?  Rooli ei poikkea koulukiusaajista.

On siksi tärkeää haastaa kiusaaja ja hänen ennakkoluuloja. Jos rasismi olisi kasvi sen kasvialusta olisi ennakkoluulot.

Näyttökuva 2015-3-30 kello 10.25.39

 

Hyvä esimerkki tästä vihakampanjasta oli mikkeliläisen Länsi-Savossa lauantaina, jossa julkaistiin haastattelu perussuomalaisten kansanedustajaehdokas Jukka Pöyrystä, jossa hän ilmaisi huolensa Suomen maahanmuuttopolitiikasta. Pöyry on Mikkelin kaupunginvaltuutettu sekä kaupunginhallituksen jäsen.

Pöyry väittää haastattelussa: – Rikoksentorjuntaa ja maahanmuuttoa on järkeistettävä. Maahanmuuttoon on saatava kontrollia. Ei ole laskettu sitä, mitä hallitsematon maahanmuutto maksaa sivuvaikutuksineen.

Mielestäni väitteet ovat populistisia, leimaavia ja loukkaavia. Muistutan perussuomalaisia, että suurin osa maahanmuuttajista jotka asuvat Suomessa ovat työssä ja maksavat veroja.

Mitä sitten tulee Putkonen paljastamaan torstaina?

Ei mitään kun vain tyhjiä väitteitä, jotka karkottavat Suomesta työpaikkoja ja osaava työvoimaa sekä lisäävät pahoinvointia.

 

Leave a Reply