Perussuomalaisen kunnallispoliitikon kolmen kuukauden ehdollinen tuomio puhuttaa

by , under All categories

Markku Siitarin saama käräjäoikeuden tuomio kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä ei ainoastaan valaise ulkomaalaisen työvoiman hyväksikäyttöä Suomessa, vaan lisäksi kuinka hukassa on Perussuomalaisten maahanmuuttovastainen retoriikka.

Tuomittu Perussuomalainen kaupunginvaltuutettu sekä Mikkelin kaupunginhallituksen jäsen vastustaa jyrkästi maahanmuuttoa.

Eduskunta vaalissa Siitari oli YLE:n vaalikoneessa yksi harvoista kansaedustaja ehdokkaista koko Etelä-Savosta joka oli ’täysin samaa mieltä,’ että maahanmuuttajien vastaanottamista ja tukemista verovaroin on tiukennettava.’

Siitarin Facebook sivulla poliitikko ’tykkää’ maahanmuuttovastustajat kuten kansanedustaja Olli Immonen sekä Espoon kaupunginvalutettu Teemu Lahtinen.

Näyttökuva 2014-11-1 kello 22.14.51
Lue koko juttu Länsi-Savossa tässä.

 

Immonen on ääriyhdistyksen Suomen Sisun puheenjohtaja, joka varoittaa meitä Muslimien Suomen ja Euroopan valtauksesta. Lahtinen on ollut Isänmaalinen Kansanliike (IKL) nuorisotoiminnassa vetäjänä. IKL teki 1990-luvulla yhteistyötä mm. äärioikeistolaisen ranskan Front National –puolueen sekä Ruotsidemokraattien kanssa.

Mistä Siitari sitten sai tuomion?

Kun hän toimi M-S Metalli Oy:n toimitusjohtajana 2006-2010 hänellä oli 17 virolaista työntekijää työssä joiden työsopimukset oli lainvastaiset.

Länsi-Savo kirjoittaa: ”Siitari jätti antamatta virolaisille työntelijöille työaikalain mukaiset vuorikausi- ja viikonlepoajat teettämällä heillä toistuvasti yli 13 tunnin työpäivä ja seistämän päivän työviikkoja sekä ylityötä.”

Ei ole ihme ettei virolaiset saanet myöskään lakisääteistä vuosilomia.

Suomalaiset työtekijät tekivät normaalisesti kahdeksan tunnin päiviä viitenä päivänä viikossa sekä kuuluvat ylityökorvaukset ja vuosilomat

On mielenkiintoista nähdä pakottaako tuomio Siitarin luopumaan paikoistaan kaupunginvaltuutettuna ja kaupunginhallituksen jäsenenä.