Onko normiraiskaaja parempi, kuin mamuraiskaaja?

by , under All categories

sira moksi tph pakenee (2)
Maahanmuuttokeskustelussa vähän väliä ja etenkin silloin, kun kuulemme turvapaikanhakijoihin liittyvistä ikävistä uutisista, heidän tekemistään tai heitä kohtaan tehdyistä rikoksista, kansanedustajasedät ja -tädit puolueista riippumatta esittävät ratkaisuksi sen, että tuodaan tänne naisia ja lapsia. Tällä viitataan kiintiöpakolaisiin ja mahdollisuuteen lähettää oikeita suomalaisia leireille valitsemaan sopivan näköisiä lapsia äiteineen Suomeen hoitoon ja poseeraamaan mediassa, jotta suomalaiset hyväntekijät saisivat hyvän mielen.

Tässä toiminnassa on sellainen ongelma, että määrät ovat niin pienet, että se jää lähinnä kuvaamani kaltaiseksi turvapaikkaturismiksi. Kiintiön kasvattamisesta keskustellaan vuodesta toiseen, joidenkin satojen lisäyskin tehdään ja joidenkin poliitikkojen omatunto tyydyttyy. Pakolaisten hädän helpottamisessa sillä on hyvin vähäinen merkitys. Määrien pitäisi olla kymmenkertaiset ja saman tien, kun tänne on saatu äiti ja lapset, olisi ryhdyttävä toimenpiteisiin, jotta puoliso ja isä pääsisi myös turvaan. Näissä tapauksissahan on – niin ainakin tätä käytäntöä suomalaispoliitikot puolustavat – jo valmiiksi selvitetty oikeus pakolaisstatukseen ja harva perhe lienee omaa puolisoa ja isää paossa.

Tuollainen tapa pelastaa ihmisiä on kuitenkin hidas ja kallis. Paljon järkevämpää olisi ollut alkaa urakalla pelastaa niitä hädänalaisia, joita tuli tänne 30.000 vuonna 2015. Sen sijaan, että olisimme alkaneet heitä nopeasti kotouttaa, järjestää asuntoa ja elantoa ja sitten auttaa heitä kutsumaan tänne äidit ja isät, puolisot ja lapset, aloimmekin säilyttää heitä neljän kerrossängyn bunkkereissa, toimettomina ja toivoa vailla. Valtiovalta julisti heti kättelyssä tavoitteen: 65 % ulos niin nopeasti kuin mahdollista.

Poliitikot kiihottivat väkeä pakolaisia vastaan kaikin mahdollisin keinoin: presidentti totesi, että ne tulevat pahat mielessä ja pääministeri väitti vielä kolme vuotta myöhemmin, että suurin osa tuli vilpillisin mielin, taloudellisessa tarkoituksessa. Turvapaikanhakijoita, perheitäkin pienten lasten kanssa, alettiin rahdata säilöönottokeskuksiin, joskus jopa kuukausiksi odottamaan pakkopalautusta. Usein turhaan, sillä monia on mahdoton palauttaa.

Sydän syrjällään koko yhteisö odottaa, vuodesta toiseen, milloin ovi yöllä kolahtaa ja poliisi astuu susikoirien kanssa sisään. Kotoutuneita, täällä elämään asettuneita ihmisiä haetaan vuosien oleskelunkin jälkeen töistä ja lapsia koulun penkiltä. Jotkut rahdataan yksityiskoneilla Irakiin ja kohta samalla koneella takaisin, kun pakolla palautettavia ei suostuta vastaanottamaan. Osa pelotellusta ja kiihotetusta kantaväestöstä suhtautuu vihan sekaisin tuntein moisiin rikollisiin. Suomalaisten rasistien määrä mitataan Euroopan suurimmaksi.

Tätä se Suomen ”maahanmuuttopolitiikka” on, parhaimmillaankin sosiaalipornoa, normimallissaan kyykyttämistä, pelottelua ja pelkäämistä. Maastapoisto on tämän päivän virkavallan keskeinen tehtävä, vaikka väki vähenee. Nyt, kun lasten seksuaalisten hyväksikäyttäjien keskuudesta nostettiin esiin “ulkomaalaistaustaisia”, ollaan tuollaiseen normikyykyttämiseen kilvan etsimässä lisäkeinoja. Jopa kansalaisuus halutaan anastaa niiltä ”ulkomaalaistaustaisilta”, jotka ovat syyllistyneet samaan rikokseen, johon vuosittain syyllistyvät tuhannet ”oikeat suomalaiset”. Normiraiskaus on siis parempi, kuin mamuraiskaus. Pakolaisena maahan tullut ei oikein tunnu kelpaavan suomalaisen yhteiskunnan jäseneksi.

#suomionrasistinen

sira moksi tph pakenee (2)

 1. PS voter

  Et ilmeisesti ymmärrä, että mihin nämä vaatimasi kymmenkertaiset pakolaiskiintiöt johtavat. Ne johtavat hyvin nopeassa ajassa ensiksi siihen, että rahat hyvinvointivaltion ylläpitämiseen loppuvat. Jo tällä hetkellä, taloudellisella nousukaudella, eletään edelleen valski eli meillä ei ole varaa pidemmän päälle edes nykyisiin kustannuksiin joista merkittävä osa on jo nyt tänne tulleista maahanmuuttajista johtuvia. Jos tänne vielä tulee paöljon suurempia hyvin heikosti työllistyviä ja työllistyessääkin pääosin matalapalkkaisille aloille työllistyviä ihmisryhmiä, kasvaa velka pian niin suureksi, että ajaudumme samaan jamaan kuin Kreikka tai moni kehitysmaa, jossa lainaa ei enää saada ja hyvinvointivaltiota ei ole varaa pitää enää edes velkarahalla yllä.

  Lisäksi vain muutamasassa sukupolvessa massamuuttopolitiikalla tehdään Suomesta muslimienemmistöinen. Odotettavissa on Suomenkin taantuminen tyypilliseksi muslimaaksi, tyypillisine muslimimaiden ongelmineen ihmisoikeuksissa ja vähän kaikessa muussakin. Tämä yhdistettynä hyvinvointivaltion romahtamiseen, niin Suomestakin on tällä naiivilla politiikalla tehty uusi kriisipesäke ja kaiken lisäksi tästä huolimatta ennen tätä romahdustakin autettujen määrä on niin mitätön kriisimaiden alati kasvavaan ihmismäärään verrattuna, ettei sillä ratkaista edes kriisimaiden tai edes maailman pakolaisten ongelmia millään tavalla merkittävissä määrin. Me emme voi ratkaista maailman miljardien köyhien ongelmia heidän puolestaan, etenkin kun näissä maissa väkiluku kasvaa kymmenillä miljoonilla vuosittain.

  • juhis88

   Suomi tarvitsee kipeästi uutta verta sillä meillä on väestökriisi käsissämme. Suomen olisi pitänyt jo saada vuodesta 2008 tähän päivään mennessä 2 miljoonaa uutta maahanmuuttajaa jotta tämä kriisi olisi vältetty, mutta olemme jo nyt aivan liian myöhässä noista luvuista.

   YK:n laskelmien mukaan Suomen pitäisi saada 100,000 uutta maahanmuuttajataustaista henkilöä joka vuosi vuoteen 2060 saakka, että vuonna 2060 olisi 4 työikäistä henkilöä jokaista huollettavaa kohden.

 2. PS voter

  Suomi voi kaivata koulutettuja ja työllistyviä maahanmuuttajia. Sen sijaan ei ole millään tavalla taloudellista huoltosuhdetta parantavaa, vaan edelleen huonontavaa, että tänne muuttaa suuria määriä erittäin heikosti työllistyviä ja hyvin heikosti koulutettuja humanitaarisia maahanmuuttajia, joilla jää työllistymisprosentti hyvin matalaksi ja keskimäärin palkkatasokin niin matalaksi, että he maksavat vähemmän veroja kuin mitä saavat tulonsiirtoina. Tämä on taloudellisesti mahdotonta pidemmän päälle, jos hyvinvointivaltio halutaan säilyttää.

  • juhis88

   Suomeen saapui pelkästään 2015 valtava määrä korkeasti koulutettua väkeä, mutta Suomen lainsäädäntö esti heidän työllistymisensä.

  • PS voter

   Ilmeisesti juhis trollaat vai väitätkö muka tosissaan, että tulijat olisivat jotain korkeasti koulutettuja. Maahanmuuttomyönteisethän yrittivät kriisin alkuvaiheessa uskotella tällaista, mutta tarkempi tutkimushan on osoittanut keskimääräisen koulutustason olevan varsin matatala näillä tulijoilla. Toki joukossa on joitain yksittäisiä korkeammin koulutettuja, tosin heilläkään ei usein koulutus vastaa länsimaalaista korkeakoulutusta, vaikka lähtömaissaan he ovatkin olleet korkeammin koulutettujen joukossa.

 3. PS voter

  Millä tavalla mielestäsi muka Suomen lainsäädäntö “esti heidän työllistymisensä”. Toki jos ei täytä suomalaisia lääkärin koulutusvaatimuksia tms, niin silloin ei voi työllistyä juuri lääkäriksi, mutta muille aloille saa silloinkin hakeutua töihin. Turvapaikanhakijoillahan on oikeus hakea töihin 3 kuukauden kuluttua tulostaan jos on passi ja ilman passiakin 6 kuukauden kuluttua tulostaan. Harva tosin työllistyy mm. matalan koulutustason, kielitaidon puutteiden vuoksi ja koska yhteiskunnan tuillakin elää.