Missä luuraavat kansanedustajat Kauma ja Packalén?

by , under Enrique Tessieri

Olen kärsivällisesti odottanut kaksi vahvistusta: kansanedustajan Pia Kauman väite, että maahanmuuttaja naiset ostavat uusia lastenvaunuja sossun rahoilla ja kansanedustaja Tom Packalénin väite, että vain maahanmuuttaja jengit hyökkäävät kantasuomalaisia vastaan ja heidän motiivi on rasistinen, koska he haluavat vahingoittaa valkoisia suomalaisia.  

apujallu

Missä luraa vastaukset? Lahde: www.apu.fi

 

Molempien väite yhdistä vahvasti ”me” vastaan ”he”.

Miksi Kauma on niin hiljaa?

Miksi Packalén vaikene lähteistä?

Vastaus on selvää: molemmat ovat keksineet väitteet ja ”ongelmat?”

Miten tämä on mahdollista?

Poliitikot osaavat ratsastaa omien ja ihmisten ennakkoluulijalla ja rasismilla.

Näin on elämää ollut Suomessa valitettavasti pitkään.

  1. intternetnetsi

    Kauman väitettä ei voi todistaa, sen voi todistaa että varsinaisille maahanmuuttajille on maksettu eri säännöin tukea ja sen tiesitkin. Sosiaaliturvan päätökset ovat salaisia mutta silmät ihmisillä on.

    Packalenin väitteeseen, etkös tiennyt että rasismissa on käänteinen todistusvelvollisuus. Todista ettei ollut rasismia kun pääosin mamu taustaiset joukot astaloilla aseistautuneina hyökkäävät pääosin suomalaisten puolustuskyvyttömien kimppuun. Ainoa haastateltu uhri sano syyksi että oli vaaleatukkainen. Tämäkään ei olisi paljastunut ilman sossu-poliisi sähköpostin vuotamista. Packalen oli johtavassa asemassa oleva poliisi jolla on lähteitä eli uskon häntä.

Leave a Reply