Milisier som bränner ner barnens väskor för att de delats ut av en infidel

by , under Flyktingar och asyl

Den amerikanska konsulten kom till staden Madinat Al Amara med en positiv instinkt att besöka staden och hälsa på folket.

För att göra barnen glada så delade han ut skolväskor till barnen för detta är en positiv sak för alla barn att ha  nya skolväskor som de kan bära till skolan.

Al Amar styrs av Muktada Al Saders milisier så det finns ingen frihetsrörelse och man får inte göra det man själv önskar och vill.

När de så att den amerikanska konsulten kom till staden och delade ut väskor så gick de ut en demonstration emot det med orden

Varför delar denna “kafir” “infidel” otrogen amerikan väskor till våra barn

Här kommer min fråga – Om Europa anser att Irak är säkert  vad betyder nu detta då miliserna går emot allt i landet. Då även barnen har ingen glädje av någonting. Var finns säkerheten då hela landet styrs av miliser och efter man tagit sig genom hela denna döds väg och kommit fram till Finland för att sedan Finland gör som den gjort – nekar asyl till irakier och säger ” ni kan flytta till andra orter” i Irak.

Men vad gör det för skillnad var man finns? De finns över allt – i HELA IRAK!

Här tar han väskan från flickan

Här nedan se man bilder hur de bränner ner väskorna.  I bilden ovanför ser man hur han tar väskan från flickan o bränner.

Med andra ord – när immigrationsverket nekar asyl till personer som jobbat för amerikanerna och här ser vi bild på hur dessa miliserna bränner väskorna för att de har delats ut från en amerikan betyder inget mer än att personer som jobbat för dem är i fara, om väskorna inte slapp undan miliserna hur skall människor göra det.

Därför så stör det mig verkligen då Finland nekar asyl till irakiska flyktingar. Att 10 000 irakiska asylsökande har fått negativbeslut är en enorm tal och mindre än 4000 tusen har fått asyl och 85 % av dem är homosexuella även om de inte är det, men när personer som sökt som homosexuella fick asyl så började även heteron söka asyl baserat på hans sexualitet.

Efter besluten som gavs ut i Maj så har immigrationsverket slutat ge asyl via personernas ansökan och historia och nu ger dom på varje viss negativ en uppehållstillstånd vilket är skrattretande för de som fått asyl och uppehållstillstånd har ingen historia eller fall och de har även inte varit på asylintervju som man borde fara på före man beviljas ett svar.

Tyvärr Finland – er regering och ert styrelse har förändrats och idag anses Finland en av de länder som har sämsta flyktingpolitik och människorättighet när de inte mera värdesätter människors liv – och istället är redo att försvåra allt för dem för att de skall ge upp och återvända till sina länder med risken att deras liv tar slut.