Länsi-Savo: Muistaako Kaj Turunen, mitä mieltä oli aikaisemmin?

by , under Kansainvälinen Mikkeli

Kaj Turusen kirjoitus (L-S 8.5.) herätti paljon kysymyksiä toisen kauden kansanedustajasta, joka on loikannut kaksi kertaa vuoden sisällä. Ensin perussuomalaisista, jossa hän on ollut jäsen monta vuotta, ja nyt sinisestä tulevaisuudesta kokoomukseen.

Turusen mukaan puheenjohtaja Jussi Halla-aho, joka sai vuonna 2012 tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja uskonrauhan rikkomisesta, on syy hänen lähtöönsä perussuomalaisista. Turunen sanoo, ettei sietänyt Halla-ahon ”väkivaltaisia ja rasistisia kirjoituksia.”


Lue alkuperänen kirjoitus tästä tai Itä-Savossa.

Turusen olisi hyvä muistaa, että kun hän oli perussuomalainen kansanedustaja, löytyi paljon muita kiihkoilijoita, jotka tavoittelivat valtaa maahanmuuttovastaisella ja vastakkaisasettelun sanomalla.

Muistaako hän entisiä puoluetovereitaan, kuten James Hirvisaari, Olli Immonen, Juho Eerola, Laura Huhtasaari, Teuvo Hakkarainen, Jari Ronkainen, Terhi Kiemunki ja monet muut?

Eikö Turunen muista kun hän oli Huhtasaaren kanssa samaa mieltä siitä, että perustuslakia on muutettava niin, että suomalaisia kohdeltaisiin paremmin kun maahanmuuttajia?

Miksei Turunen koskaan puhunut näiden vuosien aikana siitä väkivaltaisesta ilmapiiristä, jota nämä kansanedustajat ja puolue yhä levittävät? Miksi Turusen herätys tapahtui vasta nyt?

Hänen selityksensä eivät kuulosta uskottavilta, ennemminkin krokotiilin kyyneleiltä.

Enrique Tessieri
Hamid H Alsammarraee
Veyisi Zengil
Masoumeh Rajaei
Kansainvälinen Mikkeli ry

Leave a Reply