Ku Kluk Klanin -pukeutunut suomalainen oli Timo Soinin ja perussuomalaisten hirviö

by , under Enrique Tessieri, Hamid Alsaameere

Teksti Enrique Tessieri  kuva Hamid Alsaameere

Kun rasismi nostaa päätä Suomessa niin Perussuomalaisten puheenjohtaja ja ulkoministeri Timo Soini opastaa niin kuin aina: – Emme ole rasistisia. 

Perussuomalaisten jytky vuonna 2011 oli nimenomaan mahdollista maahanmuuttovastaisella kortilla. Ilman vastakkain asettelua ei Perussuomalaiset olisi olemassa tai olisivat hyvin pieni puolue tänään.

Kiitoksia hänen johtajuudesta hän on antanut ääni mm. Tony Halmelle, Jussi Halla-aholle, James Hirvisaarelle, Laura Huhtasaarelle, Juho Eerolalle ja monille muille kuten Olli Immoselle.

Ku Klux Klan -tyylisen kaapuun  pukeutunut mies väitetään olevan 19-vuotias päijäthämäläinen mutta minä väitän toisiin. Se oli Timo Soini ja perussuomalaisten hirviö.

Soini pitää tietää, että rasismi on samaa kun vihainen vesikauhuinen koira. Maahanmuuttovastaiset poliitikot kuten Soini kuljettavat näitä koria lyhyessä talutushihnassa. Koira herättää suurta huomiota mutta se arvaamaton ja voi purre omistajaa ja kovaa.

Niin nähtiin Norjassa neljä vuotta sitten kun Anders Breivik murhasi 77 ihmistä ja viime perjantaina Lahdessa kun pelle Ku Klux Klan ilmestyy ja kuva hänestä levisi maailmalla.

Rasismi on arvaamaton hirviö joka aina yllättää.

SoiniKKK-1

 

Read the same story in English here