Kansanedustaja James Hirvisaari ja hänen mielikuvituksellinen Suomi

by , under Enrique

Perussuomalainen kansanedustaja James Hirvisaaren Facebook sivun kommentit Itä-Suomen hovioikeus tuomiosta niin sanotussa Lieksan Facebook-rasismijutussa, ovat  hyvä esimerkki siitä kuinka suvaitsemattomuus on saanut jalansijan Suomessa. Riippumatta kuinka paljon perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini haluaa antaa maltillisen kuvan puolueesta, siinä aina nousee samat tekijät ja viha pintaan. 

Suomessa vihataan paljon tänä päivänä. Vihataan maahanmuuttajat, homot, feministejä, suomen ruotsalaisia, vihervasemmistolaisia ja vaikka mitä.

Kuvankaappaus 2013-5-7 kello 19.42.02

Kun asuin Argentiinassa sotilasjuntan aikana 1977-1978, jossa katosi yli 30 000 ihmisiä, kenraalit puhuivat samalla tavalla vihollisista kuin nyt jotkut perussuomalaiset kansanedustajat puhuvat monikulttuurisuudesta.

Jos muuttaisin sanan “kommunismi,” joka antoi juntalle vapakädet terrorisoida koko kansaa ja maan oikeilla tai kuvitteellisilla vihollisilla ja laittaisit tilalle sanan “monikulttuurisuus,” yhtäläisyys  on pelottava. 

Hirvisaari ja hänen aatetoverinsa ovat valitettava ilmiö yhteiskunnassa. Heidän ristiretki monikulttuurisuutta vastaan muistuttaa Don Quijoten taistelu tuulimyllyjä vastaan.

He eivät vain halua kieltä, että olemme kasvava kulttuurisesti moninainen yhteiskunta, mutta taistelevat sen vastaan.

Olen varma, että he tulevat epäonnistumaan pahasti tavoitesaan.