Fazerin logo on laitettu Kärkkäisen proagandalehteen ilman lupaa

by , under All categories

Eilen julkaisin tänne Migran Tales -julkaisussa seuraava kirjoitus:

Moneen kotiin on tullut Juha Kärkkäisen oman kaupan ilmaisjakelumainoslehti KauppaSuomi. Se ei ole ainoastaan tuotteiden mainontaa, vaan mainosten seassa on artikkeleita, joissa vastustetaan monikulttuurisuutta, moninaisuutta, EU:ta, seksuaalivähemmistöä, jne. Yhdessä tekstissä syytetään juutalaista naistohtoria ”ongelmista”.

Juha Kärkkäinen on ollut aiemmin otsikoissa. Ylivieska-Raahen käräjäoikeus langetti vuoden 2013 Juha Kärkkäiselle 90 päiväsakkoa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Magneettimedian kustantava tavarataloyhtiö J. Kärkkäinen Oy tuomittiin puolestaan 45 000 euron yhteisösakkoihin.

Ilmaisjakelulehdessä on eri tunnettujen yritysten logoja. Nämä yritykset ovat nyt tukemassa julkaisua, jossa lietsotaan vihaa ja kaunaa monikulttuurisessa ja moninaisessa arjessa eläviä suomalaisia vastaan.

Finlayson on tullut tunnetuksi siitä, että veti tuotteidensa myyntiä Kärkkäinen –kaupoista.

Tässä lista KauppaSuomi –lehden sivuilta löytyvien logojen yrityksistä:

Iittala, Sievi, Sako, Savotta, Fazer, Opal, Fiskars, Airam, Lego, Hackman, Espirit, Timberlan.

Seuraavien yritysten mainokset löytyvät samasta ilmaisjakelulehdestä:

Salvos, Sailioykkoset, Jetta, Kymppi-remontit.

Tänään sain tietää, että Fazer on lähettänyt viestin Migrant Talesin päätoimittajalle. Fazerin logo on laitettu Kärkkäisen propagandalehteen ilman Fazerin lupaa. Tänään sain tietää, että Fazer on lähettänyt viestin Migrant Talesin päätoimittajalle. Fazerin logo on laitettu Kärkkäisen propagandalehteen ilman Fazerin lupaa. Fazer sanoo toimivansa aina arvojensa ja eettisten periaatteiden mukaan kunnioittaen jokaisen yksilön arvoa eikä suvaitse minkäänlaista syrjintää tai loukkauksia.

Arvostan sitä, että Finlayson ja Fazer eivät myy omia arvojaan.