Facebook: Viimeinen virallinen viikko

by , under Ritva Kondi

Näitä tapahtuu liian usein Suomessa.

________________________________

Näyttökuva 2016-2-10 kello 7.14.58

Mä oon tehny keikkaa kaupan kassalla ties kuin monessa paikassa mut tänää oli viimeinen virallinen viikko ja PASKIN päivä ikinä ! Asiakas tulee kassalle ja sanoo et ” en enää ikinä astu tähän kauppaa ” aattelin et ruuhkan takii. Sit se pakkaa ostoksiinsa ja sano toiselle asiakkaalle et ” mä en tänne astu enää ku täällä on jotain neekereitä vastassa ” sit se toinen asiakas oli et ” et sä noin voi sanoo” ja tää nainen alko ihan täysii huutaa täydessä kaupassa ” KYLLÄ MÄ VOIN SANOA SUOMALAISENA IHAN MITÄ MÄ HALUAN , HÄN ON NEEKERI ENKÄ TUU ENÄÄ TÄNNE”

Mua ei oo ikinä nöyryytetty näin pahasti viellä niin monen ihmisen edessä , siinä yritin pitää itteeni kasassa ja 15 minuutin päästä vasta pääsin tauolle ja tääl mä itken silmät päästä! Kiitos sulle arvon suomalainen joka koit että on sun paikkas oli tulla mun kassalle kolmen muun kassan sijaan ja tulla haukkumaan minut maan tasolle ja jatkat elämääsi ilmaan minkäänlaista katumusta kun mä joudun jatkaa töitä viellä pari tuntia pidettäessä itkua ! Hyvää lauantaita teille.

Tämä Facebook kirjoitus on julkaistu Migrant Talesissa luvalla.