Facebook: Viha, ennakkoluulot ja tietämättömyys

by , under Adam Al-Sawad

Rasistinen hyökkäys yhdelle ryhmälle kuten turvapaikkajakijalle on hyökkäys kaikki maahanmuuttajia ja vähemmistöjä Suomessa.

Adam Al-Sawad kirjoittaa: “Nämä ihmiset vastustavat aktiivisesti ja konkreettisesti minun ja kaltaisteni olemassaoloa Suomessa.”

Lukekaa.

________________________________

Näyttökuva 2016-2-10 kello 7.17.57

Kuunnellessani James Hirvisaaren puhetta ja muuta Seinäjoen Rajat Kiinni!!! tapahtuman ohjelmistoa murenee maa kotini ja turvani alta hetki hetkeltä.

Viha, ennakkoluulot ja tietämättömyys on salonkikelpoistettu nimittämällä niitä kritisoimiseksi ja kriittisyydeksi, realismiksi ja tasapainoisuudeksi. Ja kun hatusta on vedetty nimikkeet, riippumatta nimetyn todellisesta sisällöstä, voi vastustamisen sivuuttaa sillä, että vasemmisto ei vain hyväksy muita mielipiteitä, ja että kaikki muut eivät kunnioita faktoja. Muutaman yksittäisen faktan ympärille on rakentunut verkko mielikuvitusmaailmoja, jotka keskittyvät nationalistisiin arvohierarkioihoin ja me vastaan ne -asenteeseen.

Nämä ihmiset vastustavat aktiivisesti ja konkreettisesti minun ja kaltaisteni olemassaoloa Suomessa. Meidät on vankasti ja jyrkästi nimitetty ihmissaastaksi, mutavyöryksi, valloittaviksi muhamettilaisiksi jotka pitää poistaa. Tuhannet ihmiset hokevat julkisesti mantrojaan siitä, miten ihan tarpeeksi ählämeitä, islamilaisia ja neekereitä täällä jo on. Sotilaiksi itseään nimittävät kulkevat julkisesti käsi kädessä liikkeen arvojen kanssa, samalla väittäen välittävänsä vain turvallisuudesta. Sotilaat, jotka saarnaavat minun poistamista rakkaasta kotimaastani, eivät tuo minulle turvaa. Suomalainen kristinusko sekä aasalaisten Odin tuhrataan epäkunnioittavasti, ja ulkomaalaistaustaisten ihmisarvo pyritään tallomaan maan rakoon.

Minua ei uhkaa käsitteellinen multikulturalismi, jonka ongelmista täytyy vetää rippeitä sieltä sun täältä. Minua uhkaa se, että kaduilla kulkee tuhansia ihmisiä, joille olen ihmiskunnan syöpää, saastaa joka täytyy poistaa, kulttilainen joka täytyy nujertaa. Tältä juutalaisista on tuntunut aikoinaan. Ja tämän sanon vakavissani ja konkreettisesti, en siksi että se olisi vain hyvä vertaus.

Toivon, että juutalaisten myöhempiä tunteita ei joudu kukaan kokemaan enää koskaan.

‪#‎JeSuisMutavyöry‬

Tämä Facebook kirjoitus on julkaistu Migrant Talesissa luvalla.