Ano Turtaianen usko, että Derek Chauvinin tuomio on poliittinen

by , under Enrique Tessieri

Kansanedustaja Ano Turtiaisen mukaan, hän ei ole seurannut viimeiset uutisia Derek Chauvinin oikeudenkäynnistä Yhdysvalloissa. Hän kuitenkin usko tuomion olevan poliittinen.

Viime vuonna, Turtiainen sai potkut kesällä perussuomalaisten eduskuntaryhmästä, koska hän twiittisi vitsin George Floyden kuolemasta. Välikohtaus Juho Erolan kanssa maskien käytöstä eduskunnan istuntosalissa sinetöi helmikuussa hänen lopullinen lähtönsä puolueesta.“En ole kuunnellut uutisia,” hän sanoi puhelimitse Migrant Talesille, “sen tieto mitä mulla on, enkä voi tiedä mitä on todellinen, mutta se oli ihan poliittinen tuomio. Hän kuoli huumeisiin eikä mihinkään poliisiin toiminnasta normaalissa tilanteessa.”

Turtiainen sanoi, että Yhdysvalloissa on ollut samanlaisia tapauksia ja laki on suojelut poliisia.

“Niin jos poliisi kohtaan hyökätään kovalla, niin kyllä poliisi joutuu kovin toimiin,” hän jatkaa. “Minun tietooni mukaan hän [George Floyd] kuoli huumeisiin. En voi tietää mutta tämä on kaikki tieto mitä minulla on.”

Turtiainen uskoo, että mustien yhdysvaltalaisin Black Lives Matter -liike on samassa veneessä, kun koronan valhe.

“Siellä on samat taustavoimat, jotka yrittävät saada yhteiskunta sekaisin,” hän sanoo. “Näillä yritetään saada ihmisiä vastakkain toisia ja tappelemaan keskenään.”

Turtiainen sanoi, että mustat Yhdysvaltalaiset ovat jättänyt liike koska ovat tunteneet itsensä hyväksi käytetty.