Abdirahim Husu Hussein: Timo Soini – Rasisti?

by , under Abdirahim Hussein Mohamed

Abdirahim Husu Hussein

Suomessa asuvana uussuomalaisena, muslimina, somalina, kepulaisena ja afrikkalaismiehenä joudun väkisinkin vastoin omaa tahtoani irtisanoutumaan uussuomalaisten tekemistä pahuuksista Suomessa, muslimitaustaisten rikollisien teoista maailmalla, somaliassa asuvien rikoksista Somaliassa ja Suomessa, kepulaisten tekemistä vääristä päätöksistä kepulandiassa ja mistä milloinkin.

Näyttökuva 2015-2-13 kello 14.35.12En tee näitä irtisanoutumisia omasta tahdostani, sillä en ole henkilönä sellaisessa asemassa että olisin sellaiseen velvoitettu. Olen joutunut tekemään irtisanoutumisia, koska yhteisö on sitä vaatinut/pyytänyt, jotta yhteisön yhtenäisyys säilyisi, ja jotta toisilla ryhmillä ei tarvitsisi olla mitään syytä epäillä kulloinkin kyseessä olevaa omaa viiteryhmääni.

Viimeisen viikon aikana olen seurannut jälleen kerran kuinka vuoden 2011 vaalipropagandaa yritetään tuoda takaisin Suomen poliittiselle kentälle. Europarlamentaarikko Jussi Halla-aho on sitä mieltä, että maahanmuutosta pitää tehdä agenda jolla eduskuntavaaleja käydään. Soini Perussuomalaisten puoluejohtajana on ulkoistanut puolueen maahanmuuttopoliittisen ohjelman Halla-ahon tehtäväksi. Minusta tämä kertoo, että Soini hyväksyy Halla-ahon maahanmuuttopoliittisen asiakirjan.

Asiakirjassa kerrotaan, että Perussuomalaiset haluavat eri lakeja ja erilaista viranomaiskohtelua ihmisille riippuen heidän etnisestä taustastaan. Puolue haluaa, että ihmisten elinmahdollisuudet ja perusoikeudet riippuisivat siitä, keitä heidän vanhempansa ovat. He haluavat, että laki ei ole sama kaikille. Se tarkoittaisi myös perustuslain rikkomista tai ainakin sen määrittämistä uudelleen.

Luin tämän persujen mamu-asiakirjan kun se julkaistiin, mutta ajattelin jättää sen huomiotta, koska se vaikutti niin pöljältä. Perussuomalaiset haluavat suurta julkista paheksuntaa, jotta voivat esiintyä sananvapauden marttyyreina. Rasisminvastainen liikehdintä on ollut aktiivista ja se on antanut Halla-aholle juuri sitä mitä hän oli hakemassa. Viimeaikaisissa julkituloissa ei kuitenkaan ole uskallettu sanoa sitä, mitä todennäköisesti jokainen uussuomalainen olisi toivonut tästä ohjelmasta sanottavan. Ja koska vaalitkin ovat tässä lähellä, ei tiedetä kuka vain kerää huomiota ja kuka on aidosti huolissaan asiasta.

Sana RASISMI tarkoittaa aatetta tai toimintaa, jossa ihmisten eriarvoista kohtelua perustellaan rodulla, etnisellä taustalla tai biologisilla eroavaisuuksilla tai näihin liittyvien fyysisten tai henkisten ominaisuuksien erilaisuudella. Perussuomalaisten maahanmuuttopoliittinen asiakirja täyttää rasismin kriteerit, ja tästä syystä asiakirja on rasistinen. Sen kirjoittaja on rasisti ja jokainen joka sen hyväksyy, hyväksyy rasismin. Näillä perusteilla on Timo Soinikin, hyväksyessään ohjelman, on rasisti.

Minusta Suomen Keskustan ei tule mennä samaan hallitukseen Perussuomalaisten kanssa tai olla muutoinkaan tekemisissä heidän kanssaan, mikäli vaalit voitetaan. Puolue, joka hyväksyy Suomen perustuslain vastaisen toiminnan ei saa päästä johtamaan Suomea, ja tästä syystä Timo Soinin tulee irtisanoutua tästä linjasta ja kaikesta muusta rasismista.

Suomi on tuhlannut neljä vuotta paikallaan polkien. Työttömyys ja huono-osaisuus on lisääntynyt. Yrityksiä menee konkurssiin koko ajan. Tarvitsemme päättäjiksi rakentavia ihmisiä; emme sellaisia, jotka haluavat jakaa ihmiset eri tason kansalaisiksi.

Suomi on antanut Perussuomalaisille mahdollisuuden muuttaa maan linjoja ja politiikkaa  äänestämällä heille 39 kansanedustajaa, mutta puolue ei ole ottanut vastuuta vastaan. Meillä ei yksinkertaisesti ole varaa tällaisen jatkumiseen. Meidän tulee valita sellaisia tekijöitä jotka voivat nostaa maan jälleen jaloilleen ja sellaisia jotka kohtelevat toisia kunnioittavasti.

Samalla tavalla kuin minä olen irtisanoutunut terrorismista ja kaikesta muusta mitä tietyt ihmiset, joilla on joitain samoja ominaisuuden kuin minulla. tekevät, niin vaadin nyt Soinia irtisanoutumaan rasismista. Ja miksi ei samalla koko Halla-ahosta, sillä siitä tyypistä tulee olemaan sinulle, Timo, enemmän haittaa kuin kaikista Suomen maahanmuuttajista yhteensä.

Irtisanoutumistasi odottelen.

PS. Kirjoitukseni kohdistuu persujen maahanmuuttoasiakirjan..

Persu maahanmuttoasiakirja:

http://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2013/04/ps-maahanmuutt…

Alkuperäisen blogikirjoituksen voi lukea tästä.

Tämä blogikirjoitus julkaistiin Migrant Talesissä luvalla.