Abdirahim Hussein Mohamed: Hakkarainen pelkää muslimeja!

by , under Abdirahim Hussein Mohamed

Abdirahim Hussein Mohamed

HusseinSomalia

Maanantaina 19. elokuuta Iltasanomissa oli artikkeli, joka on sinällään mielenkiintoinen, kun maanantai on muuten viikon vaikein päivä, etenkin nyt kun kesälomat ovat takana. Lehdessä kerrottiin kuinka kansaedustaja Hakkarainen jälleen kerran näytti oikean värinsä.

Minulle ja monelle muulle muslimitaustaiselle ihmiselle tämä uutinen ei ole mikään yllätys. Olen odottanut milloin tulee seuraavan Hakkarais-pläjäyksen. Se oli vain ajan kysymys, ja ihmettelin kuinka hänellä kesti näin kauan. Hakkarainen jälleen kerran tuomitsee suomessa asuvia muslimitaustaisia, ja pelottelee suomen kansaa sellaisilla asioilla, mitkä eivät perustu mihinkään faktoihin.

Hakkarainen toteaa seuraavaa:

Hallitus ei suostu myöntämään, että tuovat tänne paljon maahanmuuttajia,jotka ovat aivan liian suuri menoerä ja rasite meille.

Mitäh?! Eikö kansanedustaja ole lukenut tänä vuonna tullutta OECD:n raporttia, jossa todettiin, että maahanmuutto on kannattavaa Suomessa, ja tarpeen täyttämään tulevan työvoimapulan työaukot, mitä lähivuosille ennustetaan Suomeen? Eikö KE ole tietoinen, että
hänellä on puheenvuoro-oikeus siellä eduskunnassa, ja että siellä pitää tuoda esille faktoja, ja että voi tehdä aloitteita? Eikö kansanedustajan tehtävä ole yrittää vaikuttaa asioihin siellä, missä asioihin kuuluu vaikuttaa, eikä lähteä kiihottamaan kansanryhmää vastaan?

Hakkarainen viittaa TS kirjoitettuun uutiseen, jonka perusteella hän tuomitsee meidät täällä asuvat muslimit. Hänen mielestä olemme kaikki vaara Suomelle, ja että Suomen kansa ja etenkään isänmaalliset eivät voi hyväksyä nykymenoa!

Täytyy tässä todeta, että KE:n pitää päästä tutustumaan Suomen muslimeihin, ja ehkä kertoa mielipiteensä sen jälkeen. Täytyy sanoa, että Suomen kansalaisena ja uussuomalaisena minua hävettää KE:n puolesta. Kyseiselle kansanedustajalle on tarjottu monesti tutustumis-mahdollisuus islamiin ja suomen muslimeihin. Muistan kuinka KE Pekka Haavisto oli tarjonnut tutustuttaa KE Hakkaraisen muslimeihin ja somaleihin samassa tilaisuudessa. En ole kuulut, että kyseinen tapaaminen koskaan tapahtui, joten tulin siihen tulokseen, että joko KE Hakkaraista ei kiinnosta, tai hän oikeasti pelkää muslimeja.

En halua lähteä sen kummemmin kritisoimaan tai haukkumaan kansanedustajaamme, joten tarjoan sinulle uudestaan mahdollisuuden tutustua Suomen muslimeihin. Olen keskustapuolueen aktiivi ja minulla on monta perussuomalaista tuttavaa joiden kanssa voit tulla tutustumaan Suomen muslimien elämään. Tarjoan kaupan päälle somalikulttuuria.

Lopuksi, minusta oli mautonta haukkua toista kansaedustajaa joksikin mitä hän ei ole. Uutena tulijana sinun tulee kunnioittaa muita työkavereita, jotka eivät välttämättä ansaitse hyväksyntääsi, mutta mielestäni kyllä kunnioitusta. Meillä sanotaan että on aika tulla kotiin. Minä sanon sinulle että on aika tulla sieltä metsästä pois hyvä mies.

Jos olet eri mieltä kanssani, ole hyvä ja kohdista sinun kommenttisi minuun eikä koko kansaan, kuten minäkin olen tässä kritisoinut sinua eikä puoluettasi.

terveisin

Husu

Muslimi, somali ja ennen kaikkea, KEPULAINEN sellainen

http://www.oecd.org/els/mig/imo2013.htm

http://www.hs.fi/kotimaa/a1371505625246

Alkuperäisen blogikirjoituksen voi lukea tästä.

Tämä blogikirjoitus julkaistiin Migrant Talesissä luvalla.