Äärioikeistolaista sananvapautta ja ihmisoikeuksia

by , under Susannah

Susannah

Monet ovat nähneet kuvia Heteropridesta, Helsingissä 21.9. 2013 pidetyn mielenosoituksen. Se poiki jo perussuomalaistenkin leirissä kohun; Jani Viinikaisen erottamisen 22.9.2013 Kangasalan kunnanvaltuustosta, ja Viinikaisen oman eron perussuomalaisesta puolueesta. Syynä tähän oli kyseenalainen materiaali mielenosoituksen jäsenistössä ja Viinikaisesta otetut, facebookissa levitetyt kuvat tekemässä natsitervehdystä hitlernaamari päässään tapahtumasta palatessaan.

Susannahin mielenkiintoa herätti myös tämän tapahtuman järjestäjä, salolainen varakunnanvaltuutettu, perussuomalainen Jani Salomaa, joka istuu myös Sote-lautakunnassa. Salomaa on oman facebookseinällään ja eri ryhmissä lietsonut äärioikeistolaisia kavereitaan ilmiantamaan jo useita äärioikeistoa vastustavaa ryhmää “ilmiannoilla” poistetuiksi. Mukana olivat mm. Jussi Halla-ahon sanansa syömiset – ryhmä (, joka keskittyi äärioikeiston kritisoimiseen ilmiönä), sen seuraana Sanansa Syömiset – ryhmä, ja Paljastettu 1 – ryhmä, kuten myös profiili Nauretaan Äärioikeistolle. Noissa Heteroprideen liittyvissä kuvissa esiintyy niinikään ilmiantonapin väärinkäytöstä vastaava Klaus Elovaara, joka Leon Degrellen, tunnetun belgialaisen natsimielisen sota-ajan henkilöllisyyttä käyttää väärin facebookissa. Ilmiantajien tyyli on kuin haamu vanhasta Itä-Euroopasta, Stasi ja kaikki sen kaltaiset systeemit yhdessä.

Kuvankaappaus 2013-9-24 kello 23.31.46

Niin, heteroylpeys äärioikeistolaiseen tapaan (ihmisvihalla kuorrutettuna) on siis sukua sananvapauskäsitteelle, jossa vain äärioikeistolla on sananvapaus. Kaikki muut äänet tulee vaientaa ( vaikka sosiaalisen median heikkouksia hyväksikäyttämällä “ilmianto” – toiminnoissa) . Jokainen voi toki itse mennä lukemaan Paljastettu 2 – ryhmää facebookissa: https://www.facebook.com/paljastettujhakss?fref=ts Ja jos äärioikeistolaiset saavat senkin kaadettua, http://www.jhakss.com/, twitterissä: https://twitter.com/JHAKSSKootut Äärioikeisto ei voi viedä kaikkien muiden ääntä yhteiskunnasta!